Skoči na vsebino
Akcija!

PREŠITO PREGRINJALO ROSE 170X250 CM

24,50 

Prešito pregrinjalo ROSE za enojno posteljo dimenzije 170×250 cm. Pregrinjalo vsebuje 30% bombažnega polnila.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Prešito pregrinjalo ROSE je izdelano iz izjemno mehke tkanine iz poliesterskih mikrovlaken, polnilo pregrinjala pa je 70% poliesterska vata in 30% bombažna vlakna. Bombažna vlakna omogočajo dodatno predihavanje pregrinjala, kar ima za posledico boljše počutje in predvsem občutek svežine med spanjem. Poleg tega je skupna teža polnila v prešitem pregrinjalu ROSE 180 g/m2, kar pripomore k boljšemu občutku kvalitete. Prešitje ni izvedeno na način termo saldiranja kot pri večini pregrinjal, temveč na klasičen način z sukancem na prešivalnih strojih. Dezen prešitja je izveden v vijugasti okrasni aplikaciji v veliki gostoti, zaradi česar je pregrinjalo ROSE vizualno bogato, na otip pa prijetno in nežno.

Ostale značilnosti so naslednje:

  • Pregrinjalo ROSE za enojno posteljo je izdelano v dimenziji 170×250 cm, kar pomeni, da so dimenzije pregrinjala ustrezno velike in se pri izdelavi ni varčevalo.
  • Pregrinjalo bo posteljo zaščitilo pred nezaželjenim prahom in umazanijo, hkrati pa bo s svojim dezenom dodatno polepšalo vaš prostor.
  • Pregrinjalo je na dotik izjemno nežno, za vzdrževanje nezahtevno, pokriti z njim pa boste občutili prijetno toploto in domačnost.
  • Poleg postelje lahko pregrinjalo uporabite tudi za pokritje sedežnih garnitur ali se preprosto vanj ovijete, da vam bo prijetno toplo.
  • Pregrinjalo ROSE je pakirano v okrasno PVC vrečko, katera se zapira z zadrgo in je zaradi svojega dovršenega dezena lepo darilo.
  • Prešito pregrinjalo lahko izbirate v 2 različnih modnih vzorcih tiska, tako, da ga lahko maksimalno barvno prilagodite svojemu obstoječemu ambientu.

 

Barva prešitega pregrinjala

ROZA, SIVA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PREŠITO PREGRINJALO ROSE 170X250 CM”