Skoči na vsebino
Akcija!

PREŠITO PREGRINJALO LUXURY 260X260 CM

39,90 

Prešito pregrinjalo LUXURY  za dvojno posteljo dimenzije 170×260 cm.

Počisti

Prešito pregrinjalo LUXURY je izdelano iz izjemno mehke tkanine iz poliesterskih mikrovlaken. Polnilo pregrinjala je poliesterska vata v teži 105 g/m2. Prešitje ni izvedeno na način termo saldiranja kot pri večini pregrinjal, temveč na klasičen način z sukancem na prešivalnih strojih. Dezen prešitja je izveden v izjemno majhni dimenziji kocke 2,5 x 2,5 cm zaradi česar je izgled pregrinjala z nadpovprečno bogato strukturo prešitja in poleg izjemno prijetnega otipa daja splošen vtis več vrednega izdelka.

Ostale značilnosti so naslednje:

  • Pregrinjalo LUXURY za dvojno posteljo je izdelano v dimenziji 260×260 cm, kar pomeni, da so dimenzije pregrinjala ustrezno velike in se pri izdelavi ni varčevalo.
  • Pregrinjalo bo posteljo zaščitilo pred nezaželjenim prahom in umazanijo, hkrati pa bo s svojim dezenom dodatno polepšalo vaš prostor.
  • Pregrinjalo je na dotik izjemno nežno, za vzdrževanje nezahtevno, pokriti z njim pa boste občutili prijetno toploto in domačnost.
  • Poleg postelje lahko pregrinjalo uporabite tudi za pokritje sedežnih garnitur ali se preprosto vanj ovijete, da vam bo prijetno toplo.
  • Pregrinjalo LUXURY je pakirano v okrasno PVC vrečko, katera se zapira z zadrgo in je zaradi svojega dovršenega dezena lepo darilo.
  • Prešito pregrinjalo lahko izbirate v 3 različnih modnih barvah, tako, da ga lahko maksimalno barvno prilagodite svojemu obstoječemu ambientu.

 

Barva prešitega pregrinjala

SIVA, SLONJA KOST, TORTORA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PREŠITO PREGRINJALO LUXURY 260X260 CM”